Home Servicebepalingen
Servicebepalingen PDF Afdrukken E-mailadres
Www.starsmarketingcode.nl Deze website is eigendom van en geëxploiteerd door een zakelijke eenheid hieronder te noemen "de onderneming" genoemd. Alle marketing codes en diensten toegankelijk op deze website zijn onderworpen aan deze voorwaarden. Door het gebruik van deze website gaat u akkoord te gaan met deze voorwaarden.

PRIVACY
Klik hier voor de privacy van de onderneming.

BESCHRIJVING VAN DE SITE
Op deze website van het bedrijf biedt u met marketing codes voor PokerStars. Het bedrijf is aangesloten bij PokerStars en is daarom die in het kader van deze poker room, voor zover de marketing-codes. Als gevolg daarvan, het bedrijf wijst alle garanties voor de genoemde afzet codes die worden verstrekt op een derde partij basis. Het is uw verantwoordelijkheid om herziening van de voorwaarden van PokerStars.

COPYRIGHT
Alle inhoud op deze website is beschermd door nationale en internationale auteursrechten. De PokerStars handelsmerk vermeld op deze website is het eigendom van Rational Entertainment Enterprises, Ltd De specifieke samenstelling van de inhoud op deze website is echter exclusieve eigendom van het bedrijf.

VRIJWARING
U gaat ermee akkoord en het bedrijf te houden en een van haar filialen, functionarissen, directeuren, agenten en werknemers te vrijwaren van elke claim of eis die door een derde partij te wijten aan uw schending van deze Voorwaarden of enige voorwaarden bij verwijzing zijn opgenomen, of uw schending van enige wet of rechten van een derde partij.

GESCHILLEN
In het geval een proces of beroep wordt ingesteld door een partij met de juridische voorwaarden af te dwingen op grond van deze Voorwaarden, is overeengekomen dat indien het bedrijf de heersende partij, zoals bepaald door de uiteindelijke uitspraak van een bevoegde rechtbank, wordt het recht op terugvordering van redelijk honorarium van advocaten, honoraria van deskundigen, gerechtskosten en gerechtelijke kosten in aanvulling op een andere vergoeding die door rechter.
 
 

PokerStars Bonus

PokerStars $600 Bonus

Sexspeeltjes
2.500 speeltjes in voorraad. Snelle en discrete levering.
www.sexspeeltjesshop.com

Nieuws

Liv Borree wint PokerStars EPT San Remo Event


Liv Boree is nu net een van de drie vrouwen die ooit heeft gewonnen een European Poker Tour (EPT) gebeurtenis na onlangs op de eerste plaats en € 1.250.000 dollar in de PokerStars-San Remo evenement in Italië. De andere twee vrouwen ooit een EPT-evenement te winnen zijn leden van Team PokerStars. Het zijn de Vicky Coren, die Londen won de EPT in seizoen drie en Sandra Naujoks die Dortmond won de EPT in seizoen vijf. De San Remo evenement was het grootste evenement ooit gehouden in Europa tot nu toe en nam ze het evenement door besting de andere 1.240 spelers aan de hoofden gaan omhoog tegen Jakob Carlsson. Boree kreeg ook een zetel in de EPT Grand Final in het kader van haar prijs, die begon te spelen in Monte Carlo op zondag 25-04. Ze won haar zetel in de San Remo Main Event door spelen in een live satelliet voor € 500 dollar in een casino. Toen hem werd gevraagd over haar te winnen dit is wat ze te zeggen had,''Het winnen van een belangrijke gebeurtenis is precies wat ik aan heb gewerkt in de richting van. Ik ging rond naar alle EPT's als gastheer, maar alles wat ik dacht was: "Ik wil spelen." Ik heb heel hard gewerkt aan mijn spel, maar ik kan niet geloven dat ik gewonnen hebben. Ik ben over de maan, absoluut over de maan.''