Home Over Ons
Over Ons PDF Afdrukken E-mailadres
Starsmarketingcode.nl poker affiliate is een onderneming die zich specialiseert in PokerStars codes en promoties. Richten op een specifieke poker room maakt plaats voor een zeer kwalitatieve service voor een zeer kwalitatieve klantenkring. De website trekt de juiste soort van site bezoekers en de site krijgen bezoekers de exacte aard van de informatie die ze zoeken.

Wij, het team achter starsmarketingcode.nl, zijn een bonte bemanning van gepassioneerde poker spelers die absoluut liefde PokerStars. We willen andere spelers helpen om zoveel mogelijk uit van het spelen op PokerStars te krijgen. Met de presentatie van onze bezoekers met de beste deals voor de genoemde poker room, voelen we dat we precies dat bereiken.
 
 

PokerStars Bonus

PokerStars $600 Bonus

Sexspeeltjes
2.500 speeltjes in voorraad. Snelle en discrete levering.
www.sexspeeltjesshop.com

Nieuws

Liv Borree wint PokerStars EPT San Remo Event


Liv Boree is nu net een van de drie vrouwen die ooit heeft gewonnen een European Poker Tour (EPT) gebeurtenis na onlangs op de eerste plaats en € 1.250.000 dollar in de PokerStars-San Remo evenement in Italië. De andere twee vrouwen ooit een EPT-evenement te winnen zijn leden van Team PokerStars. Het zijn de Vicky Coren, die Londen won de EPT in seizoen drie en Sandra Naujoks die Dortmond won de EPT in seizoen vijf. De San Remo evenement was het grootste evenement ooit gehouden in Europa tot nu toe en nam ze het evenement door besting de andere 1.240 spelers aan de hoofden gaan omhoog tegen Jakob Carlsson. Boree kreeg ook een zetel in de EPT Grand Final in het kader van haar prijs, die begon te spelen in Monte Carlo op zondag 25-04. Ze won haar zetel in de San Remo Main Event door spelen in een live satelliet voor € 500 dollar in een casino. Toen hem werd gevraagd over haar te winnen dit is wat ze te zeggen had,''Het winnen van een belangrijke gebeurtenis is precies wat ik aan heb gewerkt in de richting van. Ik ging rond naar alle EPT's als gastheer, maar alles wat ik dacht was: "Ik wil spelen." Ik heb heel hard gewerkt aan mijn spel, maar ik kan niet geloven dat ik gewonnen hebben. Ik ben over de maan, absoluut over de maan.''